JUST NU! Boka 2 spraytan betala för 1! Boka här

Spraytan Stockholm

Den bästa spraytan med vår egna signatur GLDN GLOW.

BOKA TID HÄR (bokadirekt.se)

Spraytan Stockholm

Spraytan i Stockholm - Utforska Vår Behandling

Allt du behöver veta om vår spraytanning-process i Stockholm.

Så Fungerar Spraytan

Vår spraytanning-behandling i Stockholm är en säker och effektiv metod för att uppnå en vacker solbränna utan att utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Processen är enkel och ger dig omedelbara resultat.

  1. Konsultation: Vid din första besök kommer du att ha en konsultation med en av våra specialister. Tillsammans kommer ni att diskutera din önskade nyans och hitta den perfekta färgen för din hudton.

  2. Förberedelse: Innan behandlingen börjar, är det viktigt att din hud är fri från makeup, oljor och krämer. Vi kommer att förse dig med tydliga instruktioner om förberedelse inför din session.

  3. Spraytan-Session: Du kommer att guidad till vår moderna spraytanning-utrustning där en fin mist av färg appliceras jämnt över din kropp. Våra specialister har utbildning och erfarenhet för att säkerställa att resultatet blir så jämnt och naturligt som möjligt.

  4. Torkning: Efter din spraytan-session låter du färgen torka, vanligtvis inom några minuter. Under torkningstiden kan du känna en mild svalka på huden.

  5. Resultatet: Ditt färska solkyssta utseende kommer att vara synligt omedelbart, och du kommer att kunna njuta av din solbränna under flera dagar. Resultatet varar längre om du följer våra råd om eftervård.

Eftervård och Rådgivning

Vi förser dig med detaljerad information om hur du ska ta hand om din nya solbränna så att den håller sig jämn och vacker längre. Det inkluderar rekommendationer om duscha, undvika klorerat vatten och använda fuktgivande krämer för att förlänga din solbrännas livslängd.

Säkerhet och Kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och utrustning. Vår spraytanning-process i Stockholm är helt säker, och du kan vara trygg med att vår personal är professionell och noggrann vid varje behandling.

Boka Din Spraytan i Stockholm

Nu när du har en bättre förståelse för vår spraytanning-process, varför inte boka din tid redan idag? Ge dig själv fördelen av en naturlig och strålande solbränna året om. Kontakta oss för att boka din behandling eller om du har några frågor om våra tjänster. Vi ser fram emot att välkomna dig till Spraytan Stockholm!

Kontakta oss nu för att boka din spraytan-session i Stockholm och upplev fördelarna med en naturlig solbränna, utan solens skadliga strålar.

Gldn Glow AB

Hitta din perfekta bränna & omfamna din inre skönhet.

Låt oss ta dig till en strålande värld!

Kontakt

Gldn Glow AB
Midsommarvägen 7
126 35, Hägersten

E-post: [email protected]

Tel: 076-23 30 380

Vi är experter inom naturlig hy efter spraytan!

BOKA TID HÄR
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)